Alle wijnen kunnen afgehaald worden te Loppem. Bij grotere bestellingen is levering mogelijk. Ontdek hieronder ons aanbod.
 

Borgo Antico (vino spumante) € 10

Bruisende wijn die gemaakt is op basis van een tweede gisting op fles. Lekkere frisse bubbels, perfect als aperetief. Past ook perfect bij alle visgerechten. Een top "Brut" uit Le Marche.

Vino Spumante Rosso Dolce € 10.5

Rode spumante, met zoete toets. Je proeft de bosvruchten, lekker bij desserts en chocolade. Of zalig in de zomer op het terras! Een unieke rode spumante uit Le Marche.

Verdicchio dei Castelli di Jesi € 8.5

Verdicchio druiven uit de streek Marche. Verdicchio is een druivenras uit Italië die een wijn met dezelfde naam produceert. Verdicchio (de druif) groeit snel, heeft hoge zuren en wordt bijna uitsluitend in centraal Italië gekweekt. Deze druif heeft een geelachtige groene kleur. Verdicchio groeit het best in goed gedraineerde gronden van zand en kalksteen. De Verdicchio wijn is lichtjes groen-geel van kleur en heeft een delicaat boeket. De eerste smaak die opvalt, zal de citroenfrisheid zijn. Je kunt er dus zeker van zijn dat deze wijn bij al je gerechten past waar ook citroen in verwerkt is of waar citroen goed bij past. Werd reeds 2 x uitgeroepen tot beste verdicchio ter wereld.


 

Rosso Piceno € 10.5

Deze wijn wordt gemaakt in wijngaarden op de heuvels rond de hoofdstad Ancona, en verder naar het zuiden over Macerata tot Ascoli Piceno. Rosso Piceno wordt voornamelijk gemaakt met twee druivensoorten: voornamelijk Montepulciano, aangevuld met Sangiovese. Sangiovese is natuurlijk vooral bekend als de grote ster uit Toscane. Montepulciano – een druif die niets te maken heeft met de bekende Vino Nobile de Montepulciano – is dan weer de vedette van de Marken. Daarom speelt ze ook de hoofdrol in deze blend. Bij de rosso picino ontdek je onmiddelijk de krachtige, ietwat houterige smaak. Denk daarbij aan grillades en Barbecue.

Hieronder staan de tarieven van de wijnen vermeld.

Borgo Antico (vino spumante) € 10 per fles
Vino Spumante Rosso Dolce € 10,50 per fles
Verdicchio dei Castelli di Jesi € 8,50 per fles
Pecorino € 12,50 per fles
Rosso Piceno € 10,50 per fles
Rosso Piceno op eik € 12,50 per fles
Jeroboam (3l) Rosso Piceno op eik € 45 per fles