Beste Italië-liefhebber,

Ons nieuw project is tot stand gekomen door de vele gasten die we in onze B&B “Casa dell’ Alba” in Montelparo (Le Marche) hebben mogen ontvangen. De gezellige avonden aan de lange tafel binnen of op het terras met uitzicht op de Adriatische zee zorgden ervoor dat er altijd een ontspannen sfeer heerste. Kortom, “la dolce vita”.

De gasten kwamen ’s avonds terug na hun ontdekkingstocht doorheen één van de mooiste regio’s in Italië en deelden hun avonturen en ervaringen; natuurlijk met een glaasje prosecco of een frisse Verdicchio! Wij bereidden de typische gerechten van de oma uit midden Italie en serveerden ze met de lekkerste wijnen uit Le Marche. Vele gasten waren onmiddellijk fan van deze authenthieke Italiaanse gerechten en vroegen ons dan ook heel vaak om de recepten.

Nu brengen wij voor u dat gevoel naar België. Om onze gasten uit het verleden, het heden en de toekomst niet op hun honger te laten zitten. Met dank aan alle oma’s die “l’amore” in de italiaanse keuken brachten, brengen en dit altijd zullen blijven doen!

An & Jos